Teherautó alkatrész kereskedelem

Teherautó alkatrész kereskedelem

Inter-motor ’98 Kft – kamion és pótkocsi alkartrész kereskedelmi cég

A gazdasági élet szereplőinek küldetésük van, kötelességük feladataikat a lehető legjobban elvégezni. Egy gazdasági szereplő akkor teljesíti feladatát, ha megfelelő áron nyújt értéket a piacnak. Ezt a gondolatot célként megjelölve, odaadással és kitartó munkával igyekszünk nap mint nap megvalósítani. Fő koncepciónk, hogy a teherautó alkatrész kereskedelemi szegmesben minőségi termékeket megfizethető áron tudjunk kínálni, ezáltal egy jobb életszínvonal megteremtéséhez segítsük vásárlóinkat.

Gazdasági tevékenységünk ebből az elgondolásból indult

INTER-MOTOR 98 KFT TEHERAUTÓS BOLT

Cégünk sikerét és fejlődését meghatározta, hogy az ár érték arány mellet, fontosnak tartjuk a megfelelő, mindkét fél számára kedvező együttműködést. Ezt a bizalom kiépítésével, magas szintű rugalmassággal és partnerséggel érjük el. Egyedi ajánlatokkal és személyre szabott tanácsadással segítjük és figyelemmel követjük az értékesítési folyamatokat.

Tudjuk, hogy a mai rohanó világunkban az idő korunk legértékesebb tényezőjévé vált. Vállalkozóként ez még inkább felértékelődik, hiszen egy szervezet minden napi feladatainak elvégzése és irányítása rengeteg időt igényel. Ezért most lehetőséget kínálunk, hogy kényelmesen és egyszerűen végezze beszerzési tevékenységét , idejét pedig arra koncentrálja ami önnek a legfontosabb. Az Ön igényeire szabottan már nem csak telefonon vagy e-mail-ben, hanem online, internetes rendelési lehetőséget is biztosítunk partnereinknek a teherautó alkatrész beszerzését. Szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdés esetén.

teherautó futómű alkatrész

A folyamatos visszacsatolás támogatja munkánkat abban, hogy felismerjük az új igényeket, optimálisan bővítsük nem csak teherautó alkatrész, hanem felszerelési cikkek és kenőanyag  kínálatunkat,  javítsuk szolgáltatásaink minőségét és lényegében, hogy megértsük és megoldást kínáljunk vevőink problémájára.

INTER-MOTOR 98 KFT ALKATRÉSZ RENDELÉS 70 703 55 69

Cégtörténet:

A tulajdonosok fiatal koruk óta autóipari vállakozásokban dolgoztak majd a 90-es évek elejétől magán vállakozóként tevékenykedtek. A szakmában eltöltött hosszú évek után, 1998-ban úgy döntöttek , hogy megalapítják az Inter-Motor 98 Kft.-t és a Hajdú-Bihar megyei árufuvarozók szolgálatába állnak. Debrecenben a 90-es évek végén még nem nagyon voltak teherautó alkatrészeket forgalmazó üzletek, így az igények kielégítése szükségessé vált.

Eleinte kisebb raktárkészlettel , de már akkor is rugalmas árubeszerzéssel álltunk a vevőink szolgálatában. Az évek múlásával egyre szélesebb árukészlettel és még rugalmasabb árubeszerzéssel és kiszállítással könnyítjük meg a partnereink munkáját.

2008.-tól a vállalkozás 100%-ban a Berki család tulajdonába került, akik a mai napig tevékenyen dolgoznak a vállalkozás sikereiért.

A saját finanszírozású fejlesztések és befektetések után jelenleg a vállalkozásunk telephelye Debrecen területén található a Köntösgát soron található , amely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik Debrecen nyugati városrészében az M3-as autópálya közelsége miatt.

Az elmúlt 20 évben szerzett rengeteg szakmai tapasztalat hozzá segít minket, hogy bármilyen vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni a tehergépkocsi és pótkocsi alkatrészek piacán. Bármilyen alkatrész igény esetén 24 órán belül megoldjuk a kívánt termék beszerzését.

Minden alkatrészt be tudunk szerezni

Termékpalettánk a vevői igények szerint folyamatosan változik és bővül. Nálunk nincs olyan , hogy egy terméket ne tudnánk beszerezni. A megrendelt termékek kiszállítása az ország területén belül futárszolgálat segítségével 24 órán belül teljesül.

Kelet-magyaroszág egyik legrégebben üzemelő tehergépkocsi alkatrész üzleteként fontos számunkra a fejlődés és az új termékfejlesztések iránti elkötelezettség és a megbízható partneri kapcsolat kialakítása.

Kamion alkatrész és felszerelési cikkek 4031 DEBRECEN, Köntösgát sor 15.

Cégünk az elmúlt 20 év alatt nagyon jó kapcsolatot alakított ki más hasonló teherautó alkatrész kereskedő partnerekkel és velük közösen együttműködve a teljes magyarországi tehergépkocsi és pótkocsi alkatrész piacot le tudjuk fedni és ki tudjuk szolgálni. Árubeszerzésünk Európa számos országából 48 órán belül rendelkezésre áll.

teherautó fékdob fékbetét

Cégünk specialitása a keleti régióból származó teherautók és pótkocsik alkatrészeinek a beszerzése. Az egykor az építőiparban és a mezőgazdaságban szép számmal előforduló tehergépjárművek ( Tatra mixerek, Liaz gabonás pótkocsis szerelvények , Közutas Liazok ) mára már szinte kuriózumnak számítanak, de azért még a felmerülő teherautó alkatrész igényt ki kell elégítsük.

Főbb márkák: Tatra teherautók, Liaz teherautók, Avia teherautók, BSS pótkocsik , MAZ autóbuszok.

tatra alkatrészavia alkatrészmaz alkatrész liaz alkatrészEzen márkák taherautó alkatrészeiből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, amelyek között nem csak új, hanem felújított termékekkel is rendelkezünk. A felújított termékeket cseredarab leadása ellenében tudunk kiszolgálni,  melyekre termékgaranciát  is biztosítunk. Olykor még lehetőség van évtizedek óta nem gyártott alkatrészek beszerzésére is, hála a kiterjedt Szlovák és Cseh partneri kapcsolatoknak. Egyedi esetekben a teljes logisztikát meg tudjuk szervezni.

Nemzetközi kapcsolatok

Jó kapcsolatokat ápolunk a dunaharasztiban található osztrák tulajdonú Schwarzmüller pótkocsi gyártó céggel, ahol beszállítói státuszunk is van. Így gyártóművi szakmai háttérrel is tudjuk segíteni a kedves partnereink esetleges felmerült igényeit. Szakmai tanácsadással és katalógusokkal támogatjuk partnereinket. Stratégiai partnerünk segítségével a gyártás-szervezés alapjait is megismertük az alapanyag készítéstől a késztermék gyártásig bezárólag.

Műszaki gumigyártási háttérrel is rendelkezünk ahol a megrendelőink minden ilyen stílusú termékigényét ki tudjuk elégíteni. A gyártásban minden folyamatban részt veszünk a sablonkészítéstől , a próbanyomásig . Nagy szériaszámú termékek előállítására is képesek vagyunk. Gumilemezeket forgalmazunk 1200 mm szélességgel, akár 100 mm vastagságig. Speciális termékünk a hótoló gumi él.

Célunk a teherautó alkatrész piacon a minél nagyobb ismertség elérése és a vevői megelégedettség növelése.

Termékeink főbb csoportjai a következőek:

Teherautó alkatrész Autóbusz alkatrész Munkagép alkatrész
pótkocsi alkatrész Munkagép alkatrész hidraulika alkatrész
Autóvillamossági termékek Autó felszerelési termékek Kéziszerszámok
Technikai sprayk Munkavédelmi felszerelések Általános kiegészítők
Motorolajok Hidraulika olajok Kenőanyagok

Termékeinket palettáját a Magyarországon közkedvelt és elismert megbízható márkákból építettük fel. A termékekre a Magyarországon kötelező 1 év jótállás időtartama vonatkozik , amely néhány esetben további gyártói  garanciákkal egészül ki.

Amit kínálunk Önnek

Magas színvonalú műszaki megoldásokat Termékeket versenyképes áron Gyors és pontos alkatrészellátást

 

Forgalmazott márkák:

Wabco, Knorr-Bremse, Peters, Grau, Diesel-tecnik, Sampa, Pneumatics, Jost, Bpw, Saf , Gmp, Filtron, United, Caramba, Mannol, FBS, Prevent, Hella, Milwaukee, Yato, Möller, Bradas, Würth. Caramba, Corona, Kamar, Norgren, Wira, Wesem, Bosch, Trifa, Ermax, WAS, Mercedes, Man , Iveco, Scania, Renault, Volvo, Steyer, Tatra, Liaz , Bss, Avia, Maz, Kamaz, Mar-pol, Jbm, stb….

Meggyőződésünk, hogy hazai és nemzetközi sikereink alapját csapatunk felkészültségének, szakértelmének, minőségi ügyfélkapcsolatainknak és azok tudatos fejlesztésének köszönhetjük.

Elérhetőségeink : Telephely és szállítási cím: Hungary 4031 Debrecen, Köntösgát sor 15.

Adószám: 11559876-2-09

Telefonszámok: 06-52-535-010 , 06-52-535-011 , 06-70-703-5569

e-mail cím: intermotor025@gmail.com

Webáruház: webshop.intermotor.hu

Skype: inter.motor.98

Nyitvatartási idő: munkanapokon 8.00-16.00

szombaton 8.00-12.00

Alkatrész ügyelet : non-stop a 06-70-703-5569 telefonszámon