Lotus kerámia csomag

Lotus kerámia csomag – autóápolás és tisztítás mesterfokon!

Ceramic Detailing Kit

Környezetbarát autósampon és nano-technológiás kerámia bevonat autójának.

Leírás

Lotus kerámia csomag

A csomag tartalmaz egy sampont és egy kerámia sprayt, mely termékek extra vízlepergető hatásuk révén ellenállóvá teszik gépkocsiját a környezet káros hatásaival szemben. A termékek ph semlegesek, ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy autója megőrizze szép állapotát. A Lotus kerámia csomag használatával tartós vízlepergető hatást ér el a mosott felületen, melynek segítségével autója ellenállóbbá válik a környezet káros hatásaival szemben.

Csomag tartalma:

Kerámia sampon 600ml

A legmodernebb technológián alapuló tisztító és ápoló sampon. A sampon minden külső felületet tisztítására alkalmas. Ez a termék nem csak egy sampon, hanem egyben egy védőréteg is .

Kerámia spray 600ml

Különleges termék, amely a nanotechnológia elvein alapszik. Extra vízlepergető hatású. Száraz és nedves felületen egyaránt használható. Tartós védelmet biztosít, ellenállóbb felületet hoz létre.

A két termék együttes használatával csillogóbb megjelenést kölcsönözhet az autójának. A folytonos használata megújítja a már meglévő védőréteget a felületen, ezáltal megnöveli élettartamát is.

lotus autósampon és kerámia bevonat spray

Miért ajánljuk

Ha Ön autójának a legjobbat szeretné, nagyon ajánljuk ezt a termékcsomagot. Mert gyönyörű felületet, csillogó fényezést ad. A nano technológiának köszönhetően az autó fényezése ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben. Mik ezek a környezeti hatások. A leggyakoribb fényezést károsító behatás az erős napsütésből eredő UV sugárzás. Főleg nyáron a felhevült kaszni és az extrém uv sugárzás nagy mértékben károsíthatja a fényezést. Legrosszabb esetben – biztosan mindenki látott már ilyet – a felső lakkréteg felpattogzását is eredményezheti. Olyan lesz a fényezés, mint az emberek esetében a hámlás, de ez nem regenerálódik magától. Az autóknál minden képen a megelőzésre kell törekedni. A Lotus autóápoló termékei ebben lehetnek segítségünkre.

Vegye meg most! Gondoskodjon autójáról!

gy.o