Védőkesztyű bármilyen munkavégzéshez

Védőkesztyű

Munkavédelmi kesztyűk többféle célra

A védőkesztyűk meghatározott ártalmak ellen védik a kezet, a mandzsetta hosszától függően esetleg a kar egy részét is. A védőkesztyű használata egyes munkahelyeken elengedhetelen, de sokszor otthon is nagyon jó használatot tesznek. A biztonságos munkavégzés alapja a megfelelő minőségű és megfelelő méretű védőkesztyű, amelynek használatával rengeteg sérülést és horzsolást kerülhetünk el. Munkavédelmi célokra kifejlesztett bőrkesztyűk, hegesztőkesztyűk széles választékával várjuk.

gude 104 védőkesztyű
      Minőségi bőr szerelő kesztű

Ezenkívül precíziós kesztyűk, mártott kesztyűk, vágásbiztos kesztyűk és mártott kesztyűk is megtalálhatóak termékeink között. Otthoni használatra is ajánljuk a csúszás elleni  illetve a varrott, kötött textilkesztyűket. Csak az Ön kezére megfelelő méretű kesztyű használata biztonságos. Nálunk a kesztyűk széles választékát kedvező áron találhatja meg.

nirtil mártott  kesztyű
       Nitril mártott kesztyű

Unverzális felhasználásra ajánlott, de leginkább üzemanyag lefejtésnél használt kesztű fajta. De használható szerelésnél, takarításnál. stb.

cérnakesztyű
                                       Cérnakesztyű

Kötött kényelmes, kopás álló munkavédelmi kesztyű nagy mechanikai igénybevételre. A tenyér részén megnövelt méretű csúszásgátló pöttyök találhatók.