Milwaukee nagynyomatékú ütvecsavarozó

Milwaukee ütvecsavarozó

Az ütvecsavarozó kéziszerszámok kiemelkedő példánya a MILWAUKEE M18 CHIWF34-502X nagy nyomatékú kézi csavarleszedő kézi készülék. Ezzel a csavarozó berendezéssel a legnehezebben megmozdítható, vagy a leszedés szempontjából teljesen reménytelennek tűnő csavarokat (Pl: kerékanyát), egyéb csavarkötéseket könnyedén le lehet szereli. Hihetetlen, de igaz. Az Milwaukee M18 csavarozó gép hihetelen mértkű 1626 Nm és 1016 Nm közötti forgatónyomatékot képes előállítani. a csavarok leszedése az óriási nyomaték és a mikroütések hatására könnyedén megindulnak.  A Milwaukee M18 kivállóan használható gumiszervizekbe a légkulcs kiváltására bizonyos esetekben. Mobil szeríz egységeket autómentőket, kamion mentő járműveket célszerű felszerelni egy komoly nyomatéskos ütvecsavarozó készülékkel, mivel az eszköz használatához nem szükséges hálózati áram, vagy sűrített levegő. A nagy teljesítményű Milwaukee akkumulátorok szolgáltatják az áramforrást a csavarozógép részére. Lehetőség van többféle kapacitású akkumulátor használatára. Az esetlegesen lemerült akkumulátort az eszközön egy pillanat alatt csarélheti. A lemerült akkut normál, vagy gyors töltő segítségével tudja újratölteni.

milwaukee ütvecsavarozó

intermotor webshop

Ütvecsavarozó vélemények

A vásárlóink visszajelzése alapaján az eszköz valóban tudja a leírt paramétereket teljesíteni. A legtöbb megvásárolt eszköz kamion üzemeltető cégekhez került, ahol teljes megelégedéssel használják a Milwaukee M18 ütvecsavarozó készüléket. Kissé hitetlenkedve vásárolták meg a terméket, de a használat során a csavarozó bebizonyította használhatóságát és óriási erjét.

Különböző konfigurációk

Az ütvecsavarozó megvásárolható ugynevezett nullás csomagban, amelybe az csavarozógép akkumultor nélkül kerül eladásra. Ennek az értelme, ha Önnek már van Milwaukee akkumulátoros terméke, rendelkezik csrélhető akkumulátorokkal, nem kell vegyen kötelező jellegel az új gépéhez még egyet, használhatja azokat a frissen vásárolt gépéhez. A Milwaukee M18 cserélhatő akkumulátorai 120 féle géphez használhatók (univerzális akkumulátorok).

milwaukee m18 ütvecsavarozó nullás gép
Ütvecsavarozó nullás gép

intermotor webshop

Természetesen csomagban történő vásárlásra is van lehetőség. Több féle csomag összeállításban kínálja a Milwaukee az M18 csavarozó készülékeket. A legáltalánosabb készlet tartalma M18 1/2″  (vagy 3/4″) méretű akkumulátoros csavarozó készülék, 1 db nagy teljesítményű (9 Ah) cserélhető akkumulátor. 1 db gyorstöltő. AJÁNDÉK kemény strapabíró hordozó táska.

Milwaukee 3/4″ ütvecsavarozó készlet

intermotor webshop

A Milwakee M18 ütve csavarozó készülék műszaki adatai:
  • Nagynyomatékú akkus csavarozó biztosítógyűrűvel
  • 3/4″ külső négyszög befogás
  • Dugókulcs rögzítés biztosítógyűrűvel
  • 2 fokozatú nyomaték beállítás
  • Erős fényű LED a munkaterület megvilágításához
  • Az M18 FUEL™ nagy nyomatékú ütve-csavarozó kimagasló teljesítményt nyújt.
  • Akár 1016 Nm max. nyomaték rögzítéshez és akár 1626 Nm dugókulcsra ható nyomaték
  • Csomag tartalma: 2x 5Ah REDLITION-ION akkumulátor, töltő, műanyag szerszámkoffer